top of page
Schrodinger’s Cat Javanese Version

Schrodinger’s Cat Javanese Version

₹300.00Price
Sales Tax Included
Maos Einstein punika panulusuran relativitas, prinsip ketidakpastian Heisenberg, lan persamaan gelombang Schrodinger kasil dipunidhani ing pikiran-pikiran pitakon lan para pecinta fisika kanggo sawetara wektu. Sawise fisika makin mlebet lan mlebet, luwih sawetara pitakon ana ing deken. Energi gelap, antimateri, alam semesta paralel, entanglement kuantum, lan liyane adoh fisika kang lumrahan kanggo wong umum. Tapi fisika lan puisi, kabeh kahanan lan ungkapan, panjelasan saka alam.
Fisika lan puisi mligi karo sesami. Ora fisika bisa njelasake kabeh babagan
alam, nyata, lan kenyataan, ora puisi bisa nuduhake alam, nyata, lan kenyataan
liwat emosi kita. Sawise awit puisi modern, sawetara ilmuwan lan siswa ilmu lan
menulis puisi kanggo ngembangaké donya sastra. Manawa Nobel Prize kanggo fisika taun 2022 dikanthi kanggo fisikawan kanggo eksperimen fisika kuantum, iki nyenengake sampeyan kanggo fusi fisika lan puisi lan nulis buku iki "Kucing Schrödinger". Pamundhutan tiba-tiba saka istri tresna saka planet iki uga mendorong sampeyan nganti ketinggian emosional lan maksa sampeyan kanggo ngarepe
ing puisi. Kita arep, sawise iki fisika bakal nemokake persamaan Gusti lan hakikat mendasar mengapa lan kayata apa alam semesta iki muncul, apa tujuan saka keberadaan alam semesta kita, lan kehidupan kita. Reng utawa ora alam semesta muncul saka sesuatu utawa ora, dentuman gede utawa ora, lan kenyataan utawa ilusi ing domain waktos, kabeh hakikat bakal muncul, nanging aku mungkin ora ana ing domain waktos.
Buku puisi iki dikompilasi kanggo njelasake alam lan fisika ing cara puisi sing sederhana kanggo kabeh, kanthi mayoritas wong mikir, utawa fisika utawa puisi ora minuman tehé. Sawise fisika dadi kabut, puisi bisa ngomong sajrone babagan alam lan kenyataan. Buku iki uga saeutama kanggo fusi fisika karo puisi utawa fusi puisi karo fisika.
  • Author Name

    Devajit Bhuyan
  • Terms and Conditions

    All items are non returnable and non refundable
bottom of page